Project Description

Ieri, Asociatia CSR Nest a dat startul dezbaterilor privind modalitatile prin care fiecare dintre noi poate contribui la imbunatatirea procesului de colectare selectiva si reciclare in Bucuresti.

Dezbaterile fac parte din proiectul Azi pentru Maine in Comunitate, un proiect finantat de Fundatia Coca-Cola, prin The New World Program, in parteneriat cu Global Water Challenge si face parte din platforma de sustenabilitate Azi pentru Maine.

Focus grupul, facilitat de Sergiu Sebesi (CSR Nest) si Sorin Boboc (CSR Nest), a creionat primele idei legate de ce putem face, fiecare dintre noi, pentru a ne aduce contributia la protejarea mediului inconjurator.

Asadar, multumirile noastre merg catre #GreenPCAmbalaje, #ScoalaGimnaziala279, #AsociatiaPrometeu, #PromptLogistic, #LifeEvents, #AsociatiaEcoteca precum si celorlalti participanti care au venit in calitate de membri ai comunitatii din Bucuresti, pentru ideile impartasite si deschiderea de a gasi idei si solutii de colectare selectiva eficienta.

De asemenea, multumim #BlackHabit pentru gazduire!