Despre Fundatia COCA-COLA

Fundatia Coca-Cola a fost infiintata in anul 1984 si reprezinta ramura filantropicae globala a Companiei Coca-Cola. De la momentul infiintarii si pana in prezent, Fundatia Coca-Cola a acordat peste 1 miliard de dolari in granturi pentru sprijinirea initiativelor dedicate construirii si dezvoltarii de comunitati sustenabile in intreaga lume..

Compania Coca-Cola si-a asumat sa investeasca anual in comunitate 1% din veniturile sale operationale inregistrate in anul precendent. Acest angajament este indeplinit prin intermediul proiectelor Fundatiei Coca-Cola si al donatiilor facute de companie. In 2017, compania Coca-Cola si Fundatia Coca-Cola au investit peste 138 de milioane de dolari in beneficiul direct al aproximativ 300 de organizatii din peste 70 de tari si teritorii.

Directiile strategice ale Fundatiei Coca-Cola sunt:

  • Afirmarea profesionala a femeilor: antreprenoriatul si afirmarea economica a acestora;
  • Protectia mediului inconjurator: accesul la apa provenita din surse sigure, conservarea apei si reciclarea;
  • Dezvoltarea comunitatilor: educatie, dezvoltarea tinerilor, alte initiative civice si comunitare;

In plus, Fundatia sprijina multe programe comunitare locale din domeniul artei si culturii precum si programe de dezvoltare in Statele Unite si programe de constientizare si prevenire a HIV/SIDA in Africa si America Latina. Pentru mai multe detalii despre Fundatia Coca-Cola, va rugam vizitati: https://www.coca-colacompany.com/our-company/the-coca-cola-foundation