Proiectele noastre

AZI PENTRU MAINE IN SCOALA – 2022

Editia 2021-2022 a proiectului Azi pentru Maine in Scoala a inceput in toamna anului 2021 si reuneste 54 de scoli din 5 judete: Dambovita, Ilfov, Calarasi, Constanta, Dolj si Valcea.

Scopul proiectului Azi pentru Maine in Scoala este de a creste nivelul de intelegere a conceptului de colectare separata a deseurilor si reciclarea acestora. Proiectul include doua componente: una de educatie privind un comportament responsabil fata de mediul inconjurator in randul copiilor din clasele V-VIII din mediul urban si una de colectare separata a deseurilor de catre acestia.

Peste 45.000 de elevi, parinti si profesori vor afla informatii despre colectarea separata a deseurilor si despre reciclare. Ei vor participa la workshop-uri si activitati interactive, pentru a intelege cu adevarat importanta protejarii mediului prin colectarea separata si reciclare. Mai mult, toate cele 54 de scoli incluse in editia din acest an a proiectului Azi pentru Maine in Scoala sunt dotate cu infrastructura de colectare separata de interior si exterior.

Editia din acest an a proiectului include, la fel ca si editiile precedente, un concurs intre clasele din cele 54 de scoli participante, al carui regulament va fi publicat ulterior.