Arhiva proiectele noastre

AZI PENTRU MAINE IN SCOALA – 2021

Scopul proiectului Azi pentru Maine in Scoala este de a creste nivelul de intelegere a conceptului de zero waste si de colectare selectiva a deseurilor si reciclarea acestora in Romania. Proiectul include doua componente: una de educatie privind un comportament responsabil fata de mediul inconjurator in randul copiilor din clasele V-VIII din mediul urban si una de colectare selectiva a deseurilor de catre acestia.

Proiectul Azi pentru Maine in Scoala, editia 2020 – a inceput in aceasta toamna in 63 de scoli din Bucuresti si din alte 6 judete ale tarii. Proiectul include 7 scoli din Bucuresti, cate 10 in judetele Valcea, Dolj, Dambovita si Calarasi, 11 scoli in judetul Constanta si 5 din Ilfov.

Peste 50.000 de elevi, parinti si profesori vor afla de la voluntarii proiectului informatii despre colectarea separata a deseurilor si despre reciclare. Ei vor participa la workshop-uri si activitati interactive, pentru a intelege cu adevarat importanta protejarii mediului prin colectarea separata si reciclare. Mai mult, scolile vor fi dotate cu echipamente specifice, cum ar fi pubele si containere de colectare separata.