DESPRE ASOCIATIA CSR NEST

Asociatia CSR Nest este o organizatie romaneasca, cu caracter apolitic, non-profit, non-discriminatoriu, infiintata in anul 2010. Misiunea asociatiei este aceea de a oferi solutii si servicii atat sectorului neguvernamental cat si celui corporatist prin promovarea responsabilitatii sociale in randul societatii civile si al companiilor. De asemenea, asociatia isi mai propune sa contribuie la progresul social si cultural, educational si turistic al Romaniei. Dezvoltarea comunitara, mediul si economia sociala au fost principalele directii de interventie ale Asociatiei CSR Nest in ultimii cinci ani. Pentru mai multe detalii despre Asociatia CSR Nest, va rugam vizitati: www.csrnest.ro.

DESPRE FUNDATIA COCA-COLA

Fundatia Coca-Cola a fost infiintata in anul 1984 si reprezinta ramura filantropicae globala a Companiei Coca-Cola. De la momentul infiintarii si pana in prezent, Fundatia Coca-Cola a acordat peste 1 miliard de dolari in granturi pentru sprijinirea initiativelor dedicate construirii si dezvoltarii de comunitati sustenabile in intreaga lume..
Compania Coca-Cola si-a asumat sa investeasca anual in comunitate 1% din veniturile sale operationale inregistrate in anul precendent. Acest angajament este indeplinit prin intermediul proiectelor Fundatiei Coca-Cola si al donatiilor facute de companie. In 2017, compania Coca-Cola si Fundatia Coca-Cola au investit peste 138 de milioane de dolari in beneficiul direct al aproximativ 300 de organizatii din peste 70 de tari si teritorii.

Directiile strategice ale Fundatiei Coca-Cola sunt:

 

  • Afirmarea profesionala a femeilor: antreprenoriatul si afirmarea economica a acestora;

  • Protectia mediului inconjurator: accesul la apa provenita din surse sigure, conservarea apei si reciclarea;

  • Dezvoltarea comunitatilor: educatie, dezvoltarea tinerilor, alte initiative civice si comunitare;

In plus, Fundatia sprijina multe programe comunitare locale din domeniul artei si culturii precum si programe de dezvoltare in Statele Unite si programe de constientizare si prevenire a HIV/SIDA in Africa si America Latina. Pentru mai multe detalii despre Fundatia Coca-Cola, va rugam vizitati: https://www.coca-colacompany.com/our-company/the-coca-cola-foundation.

DESPRE GREEN POINT

GreenPoint Management S.A. este o organizatie de transfer de responsabilitate, autorizata prin licenta de operare nr. 5 din 10.05.2017, care preia toate obligatiile de mediu privind gestionarea ambalajelor introduse pe piata nationala, investind in protectia mediului, reducerea poluarii si cresterea gradului de reciclare sau reutilizare in Romania. Performanta, transparenta, etica si dinamismul sunt valorile care ghideaza intreaga activitate a companiei. Pentru mai multe detalii despre GreenPoint, va rugam vizitati https://greenpoints.ro.